DANIEL EMGARD

Personlig tränare, fys-coach, föreläsare och inspiratörDaniel började som personlig tränare, när han var bosatt i Los Angeles, USA. Där spelade hanäven Amerikansk fotboll och tävlade i friidrott på Collegenivå. Han har tävlat och vunnit i ClassicBodybuilding på Sveriges största Bodybuildingtävling, Lucia pokalen, och på senare år varit medoch tävlat i CrossFit på lokal nivå. Han är projektledare och coach för tävlande i ” FIT ModelScandinavia”.Daniel har jobbat med personlig träning sedan 2003 och har gjort ca 10.000 timmar med klienter.Han har också jobbat med gruppträning med allt ifrån CrossFit till rörlighet och stabilitet. Hananlitas också som föreläsare och har bland annat inspirerat på Nordens största fitnessmässa ochPolismyndigheten.Daniel är med i en pågående inspelning av dokumentärtrilogien ”Den perfekta kroppen”.”- Jag jobbar med alla sorters människor och har ett genuint intresse och passion för mötet ochträningen av klienten. Jag lever som jag lär. Jag driver företag, tar hand om familj, underhållerrelationer och tar hand om min kropp. Jag tränar allsidigt och har med ålder och erfarenhet lärt miguppskatta vikten av en mångsidig träning. När du tränar med mig, så vill jag i första hand lära dighur din kropp fungerar och hur träningen ska kännas. Detta för att du sedan alltid ska kunnaförmedla denna känsla till dig själv, oavsett var du än befinner dig i ditt träningsliv. Jag utvecklarträningsprogram specifikt för dina behov och mål. Jag ser till att det är progressivt och att du helatiden har verktygen för att utveckla din rörlighet, stabilitet, styrka, koordination, kondition och inteminst behåller träningsglädjen.”UtbildningDaniel färdigställde sin utbildning Kinesiology & Physical education på Santa Monica college i USA2002. Han är utbildad Eleiko strength coach Level 1 & 2 och Cross Fit level 1 instruktör.

Kontaktuppgifter:
Tel:073-402 87 24
Mail:daniel@wefysik.se
www.wefysik.se

Daniel

Daniel Emgard