Jag heter Carl-Johan (Calle) Ahlström och jag jobbar som personlig tränare sedan 2010. Jag är till 100% säker på att alla människor har en önskan om att kunna röra sig som de vill, skadefritt och med en känsla av styrka och smidighet.

Jag har genom åren förkovrat mig i olika utbildningar såsom strength coach, kettlebell, 3D-funktion, Ido Portal samt Kraniosakral kurs. Kort sagt allt ifrån tung styrketräning till mjuka fina rörelser. samt kunna ligga på en massagebänk och lära kroppen komma ifatt ditt höga tempo.

Jag har också fördjupat mig i kunskap kring diverse skador som diskbråck, axelskador, knäskador och impingement (inklämning). Med en djup och bred kunskap har jag bättre förutsättningar att kunna hjälpa personen framför mig. Jag försöker också eliminera hinder som vi lärt oss att acceptera som en del av vårt vardagsliv.

Tänk efter mer än en gång när någon försöker sätter griller i huvudet på dig som hindrar dig i din vardag. Testa nya saker så får du nya resultat – det kan jag hjälpa dig med!

Kontaktuppgifter:
Tel:076-279 83 41
Mail:calle@ubfit.se
Hemsida:www.ubfit.se

Carl-Johan